Rakennekatselmus – läpi!

Vihdoin oli aika rakennekatselmuksen. Tämä suoritetaan kaupungin valvovan viranomaisen puolesta siinä vaiheessa, kun “kantavat rakenteet sekä niihin liittyvät veden-, kosteuden-, äänen- ja lämmöneristystyöt sekä paloturvallisuuteen liittyvät työt on tehty.” Tilaisuudessa olimme läsnä myös me rakennushankkeeseen ryhtyneet sekä vastaava työnjohtaja. Katselmuksessa todettiin mm. talon korkojen mittaukset jne.

Nykyään kaikki paperit arkistoidaan lupapiste verkkosivujen kautta ja niin myös rakennekatselmuksen pöytäkirja tallentuu automaattisesti rakennushankkeemme sivuille lupapisteeseen, kätevää! Tämän portaalin käytöstä saimme katselmuksessa yhden muistutuksen, eli kaikki lupakuvat olisi hyvä “leimata” virtuaalisesti.

Eli yksi tärkeä muodollisuus matkalla on suoritettu ja eikun seuraava kohti.